De Lamborghini

Lamborghini zelf rijden, uw droom uit laten komen is mogelijk bij Meijers Autobedrijf te Utrecht!

Na de instructie mag u zelf rijden in de nieuwste en unieke Lamborghini Gallardo spyder E-gear, natuurlijk in de originele gele Lamborghini kleur.
Laat uw jongensdroom uitkomen en rijd zelf in dit Italiaanse paradepaard. Maak uw droomdag compleet met een "dagjelamborghinirijden" !!

Geniet van het zelf chaufferen in de Lamborghini Gallardo spyder E- gear. Zakelijk of privé, kies voor een rit per (aantal) uur zelf rijden, per dag of meerdere dagen zelfstandig rijden zonder! begeleider, per uur met begeleider en klik voor alle tarieven de oranje drukknopop onze site www.meijersautobedrijf.nl
Lamborghini huren......natuurlijk bij Meijers Autobedrijf te Utrecht.
Lamborghini zelf rijden ......natuurlijk bij Meijers Autobedrijf te Utrecht.
Kies uit één van de exclusieve sportauto's uit het wagenpark. Bij Meijers Autobedrijf vindt u GEEN replica's, uitsluitend fabrieks origineel!.....en....alle auto's zonder reklame en/of bestickering.

Op de dag van huren wordt er éérst met een rij-instructie gestart en heeft u alles "onder de knie" dan vervolgt u geheel zelfstandig uw invulling van een heerlijk dagje zelf rijden....genieten...en gezien worden in een van de super snelle sportwagens! En vraag naar onze speciale sportauto-verhuur CADEAUBON! Het ideale geschenk!

Voel u tijdens uw rit "Lamborghini zelf rijden" even zelf de eigenaar van de Lamborghini Gallardo Spyder.
Wij verhuren alleen fabrieks origineel, de sportauto's worden uitsluitend onderhouden door de importeur en erkende dealer.

Voor meer info belt u gerust Utrecht 030-2441246 of mail ons: info@meijersautobedrijf.nl

 

Lamborghini Gallardo Spyder 5.0 V10

Lamborghini Gallardo Spyder 5.0 V10

Bij ons in de verhuur, de opvolger van onze Diablo..........deze fonkelnieuwe Gallardo Spyder 5.0 V10. is een combinatie van Italiaanse vurigheid en extreme degelijkheid.… Lees verder...